Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Asztrológiai tanulmányok, egregor

Most, hogy itt a március és K.J. videóit hallgatom-nézegetem, elhatároztam, hogy kicsit felújítom tudásomat. Asztrológiából viszonylag régen, 2005-ben diplomáztam, Petőfi Sándor radixától életútja végéig, mellesleg megcsináltam numerológiai és kronobiológiai pszichogenetikai elemzését is. Petőfi radixa egyértelműen vezetett pályafutásához, vérmérsékletéhez, de most nem ez a lényeg.

Két év nyüstölésem hiábavaló tanulásnak tűnt, de aztán hirtelen összeállt bennem minden kép, attól kezdve szinte éjt nappallá téve csináltam az egyes radixokat (születési horoszkóp), melyek során egyre inkább meg- és kivilágosodtam. (2020-ban hozzáteszem: mai bolygóállások egyértelművé teszik a Covid-19 járványt. Emellett magánéletem alakulása is olyan világos lett, mint a Nap.)

Aki nem hisz az ilyesmiben, és a legtöbb esetben maximum a bulvárlapok háromsoros "előrejelzéseit", "figyelmeztetéseit" olvassa el, és azokban hisz, óriási bűnt követ el maga ellen. Ezek természetesen nem vonatkozhatnak a 12 archetípusra, legfeljebb az aktuális egyéni uralkodó bolygó esetleges kihatásaira az éppen abban a hónapban született emberekre.

Aki nem hisz energiákban, nagy becsapásokat élhet át. Ha nem hisz a láthatatlanban, hogy hiheti el, hogy van levegő, zene, érzelmek, lélek, szellem, tudás - ezek mind-mind láthatatlan energiaszálakon futnak, "fogalmak". De mivel benne él valaki, már szinte észre sem veszi.

Mindenki tudja, hogy van ár-apály - de elgondolkozott-e azon, hogyan működik? egy végtelenül egyszerű kisbolygó vonzásának következménye. És ha csak ezt a többi, a Holdhoz képest gigantikus égitest hatásához mérjük, a legminimálisabb hatás.

*

A lényeg, a jelen helyzet, rossz fényszögek az égbolton adta az indíttatást, hogy újra elővegyeme régi tanulmányaimat, megmaradt könyveimet (sajnos, többet már elajándékoztam illetve eladtam potom pénzért). És hallgassam-nézzem a youtube-on előhívható asztrológiai kifejtéseket. Melyek sosem jóslatok! az asztrológusnak tilos a jóslás, adott helyzeteket mutathat be, elmagyarázhatja, mi miért lehetséges és hogy az emberek ezekkel a láthatatlan energiákkal mit tudnak kezdeni a saját szellemi szintjükön.

Márciustól kemény időszak következik, ami áprilisban folytatódik. Tíz éve állt ilyen kemény helyzetben a négy hatalmas és legdrasztikusabb hatásokat kiváltó bolygóóriás, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a gyorsabb, kisebb, de nem kevésbé fontos Mars játszik benne szerepet, természetesen az óráról órára változó Hold helyzetével és ezek összhatásaival. Hozzátenném még a 2000-es nagy bolygóegyüttállást, nem egy napig tartott az sem. Mivel csak az én életem tapasztalatait írhatom össze, tökéletesen beigazolódtak, hogy ami fönn történik, őrületes erővel kihat a lent élőkre, magára a bolygónkra, az összes politikai, társadalmi, környezeti viszonyokra.

Mikor a diplomamunkámat készítve rengeteg elemzést készítettem, összehasonlításokat, egyre inkább hittem e planéták az emberekre ható erőteljes energiáiban, sorsalakításukban. Itt volt mindjárt az 1989/90-es világméretű válság, aztán a 2004-es személyes élményeim, majd a 2010-es év ugyanilyen erőteljes hatása.

Foglalkoztam generációs elemzésekkel - ez azt jelenti, hogy a nagybolygók jó ideig egy helyben maradnak, egymással szögeket alkotnak, vagy éppen együtt állnak, vagy szemben, állhatnak kvadrátokban, félkvadrátokban, és trigonális helyzetekben. A generációs elemzéseket megcsináltam például az 1848-as szabadságharc márciusi ifjainak horoszkópjaiban. Megcsináltam nagyjából 55 édesanya születési helyzetét, majd a szülések időpontját - mind-mind pontosan ugyanazokat az állásokat mutatták. A gyerektelenét ugyanúgy, és ezek is ugyanazon helyzeteket demonstráltak.

Igazából nem célom itt, hogy ilyeneket felsoroljak. Csak azt szeretném elérni, hogy az emberek nyíljanak ki azokra a "láthatatlan" dolgokra, amiben erősen benne élnek, csak ugye dívik az a rossz szlogen, hogy "azt hiszem el, amit látok". Néha persze, ha amúgy is társalgok erről valakivel, megkérdezem, hisz-e a már fentebb említett láthatatlan levegőben, ami nélkül öt perc alatt meghalhat (most nem a porral, füsttel szennyezettre gondolok, hanem tiszta lételemünkre). Hisz-e a rádióhullámokban, frekvenciákban? Hisz-e az emberi elmében, ami szintén láthatatlan, csak a termékei tárgyiasultak? Ezek a legelemibb dolgok, de amit már fentebb is felsoroltam, a beszéd, a hallás, a különféle érzelmek mind-mind láthatatlanok, csak persze az ember az ezek által tárgyiasult hatásokat tapasztalja a bőrén, ami vagy jó neki vagy nem.

Nem akarok példákat felsorolni, jósolni pláne nem, egyébként is tilos, főleg a halál időpontja, ami szintén szerepel egy radixban, csak hogy a lehető legkárosabb azt az emberrel közölni, sőt hozzátartozóival is tilos. De a tények: tények. A legtöbb ember, akivel véletlenszerűen szóba kerül az ilyesmi, rálegyint, méghozzá meglehetősen ellenségesen: "hiába is mondod, én nem hiszek benne".

Na hát éppen ez az. Hasonlít ez az istenhithez, a sors, a karma elfogadásához. Isten sem látható, a sors, a karma is mind-mind fogalom, de azért létezik.

Általában - bármilyen - vírusról azt érdemes tudni, hogy egy vírus évmilliókig fennmarad az Antarktisz jéghegyeiben is évmilliárdokig, majd ha a klímaváltozás mindent felolvaszt és óriási vízözön lesz Földünkön emiatt - az a vírus életre kel és újabb pusztításokat generálhat. Lehet magyarázni a vírus forrását a denevérek véréből, ahogy ma is teszik, én úgy gondolom, ma már ezek a vírusok kutatólaboratóriumokban is előállíthatóak és küldhetőek bárhova. (Lásd anno anthrax=lépfene, amit betettek egy borítékba, aki megkapta, annak annyi volt.) A  hidegháború terméke, de lehet, hogy már a történelem előzőleg is produkált ilyesmit, biológiai fegyvernek hívják őket.. Mi és nagyobb szakértők nálam, arra gyanakszunk, hogy ezt a vírust laboratóriumban állították elő. Ha hiszünk természetfölötti erőkben, Istenben például, azt is el lehet hinni, hogy odafentről kicsit megszabályozzák a népességszámot.

Visszatérve a vírusra, egyetlen egy sejtből áll. De nemcsak ez, más egysejtűek is fennmaradnak (papucsállatkák, bizonyos hidrák), melyeket a teremtés egyetlen feladatra kódolt be (lehetne sorolni, de mindenki utánanézhet). Az embernek isten (teremtő, magasabb intelligencia, ki hogy nevezi) már annyi feladatot adott, hogy alig győz eligazodni köztük, nem csoda, ha kihal, akár megoldotta élete feladatát, akár nem. Bill Gates, Mark Zuckerberg is annyira megbonyolította már a - szintén láthatatlan, ergo virtuális - programjait, hogy minden egyes újítás még bonyolultabbá teszi, a végén tönkrevághatja az egész rendszert. Például ezért van az, hogy egyik nap még beírtam egy új nevet az okosomba, másnap nem találom ugyanazt a funkciót, és megint másképpen kell beírni. Vagy, bekapcsolás és kódbeírás után több üzenetet kapok, hogy nem jó, majd két perc múlva minden azzal működik.  

Minden, akármilyen apró információ elraktározódik az univerzum bizonyos rétegeiben. A címben említett egregorról annyit, hogy ezek azok az információkötegek, melyek hasonló témájú adatokat tartalmaznak - csoportok. Nem kell hozzá nagy agy, hogy kitaláljuk,  ha ilyen információkötegek túl sokan vannak, egy idő után egymással kezdenek "foglalkozni", a bennük lévő zavarosnak tűnő, de annál veszélyesebb tartalmak maguktól kezdenek működni, rendkívül káros hatással. Ezt már régen filmekben is láthattuk (például a gépek támadásáról, robotok önállósulásáról szóló filmekben). Ha már túl sok az információ, beláthatatlan következményeket jelenthet, és végül háborút idéznek elő, ami persze az emberiség kipusztulásával is járhat.

De, kanyarodjunk vissza a planétákhoz, azok kisebb-nagyobb hatásaihoz, hozzávéve az állócsillagok távolról érkező sugárzásait, amit ma már a csillagászok kiválóan be tudnak mérni - valamennyire persze, hiszen az univerzum végtelen. Figyeljünk tehát oda, olvassunk erről, hallgassuk az ehhez értőket, könnyebbé tehetjük az életünket, ha némi - vagy több - tudás birtokában vagyunk. Mindenkinek szép napokat, órákat kívánok! boldogságot nem, hiszen a boldogság másodpercnyi, átmeneti lehet csak - ez a hinta-palinta jól ismert témája.