Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mesterjelöltként

                Tájékoztatásul: rejtvényfejtő versenyekről van szó és keresztrejtvények megkülönböztetéséről.

                A ROE versenyeken négy kategória létezik, kezdő, haladó, mesterjelölt és mester szintek. A kezdőnél hagyományos (beszámozott) és skandináv típusúak vannak, a haladók már kapnak félig kevertet, ami jóval nehezebb az előző szintnél. A mesterjelöltek keverteket kapnak, néhány betű ugyan be van írva, de ezek sosem zárt betűk:-) Sokszor csináLtam mester szintűt is, könnyebben, mint a jelöltekét. Sokan stagnálnak húsz éve ezen a szinten, van, akik visszalépnek haladónak, akkor van nagy éremaratás.

Én eddig ezt a kollekciót szedtem össze és már nem kell több. Kiléptem 2019 végén.

ermek-001.jpg

 

 

 

 

 

Az első (kezdő szintű) kupa a szárnyas angyal Székesfehérvárról való, rögtön a belépésem után, majd azonnal átléptem a haladóba. Öt kupa haladó szinten jutott hozzám, mesterjelöltként csak oklevél, érem, ahogy a képen látható. Békéscsaba, Sárvár. 

                Máshol olvasható, hogy Marival megszakítottuk - szó nélküli közös megegyezéssel - a kapcsolatot, de a rejtvények is egyre nehezebbek lettek, év végére mégis sikerült a mezőny közepén végezni. Nem jó ez a középút? dehogynem. Viszont 2019 nyarára már annyira nehéz lett, pláne idegesített, hogy a nővérem is mindig ott láttam, több versenyre el se mentem. Már nem érdekelt. Négy év volt és annyi. Mari kétszer annyit tud, ha az adatokat vesszük, de csak két kupája van ugyanannyi idő alatt. Persze ez sem érdekel. Az új élet jó, egészségileg is sokkal jobban vagyok. Most festés és zene van, koncertek, új kapcsolatok, úszás. Feladatok: verses kötet kiadás, novella és ásványtúrák kiadása, ezen weboldal állandó bővítése, zenei ismereteim tágítása, és még ki tudja, mi vár rám ezek helyett a végül is kellemes négy év alatti agymunkák helyett. Az életemről meglévő ötszáz oldalt sem érdemes cenzúráznom:-) a szeletkéi amúgy is itt vannak, csak meg kell találni őket.

           

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rejtvényes

(Xena, 2020.02.01 19:13)

Isabel, én is ugyanúgy, amint a párom és nem azért, mert a párom. Mostanában nemigen érünk rá, szerencsére, de ha tudunk, átugrunk legalább pár percre, hogy megnézzük az újakat.

Mesterjelöltként

(Zalán, 2020.02.01 19:10)

Drága Isabel, mi meg addig-addig sóvárogtunk, hogy egyszer veled mehessünk. Persze még most se tudnánk menni. Jól tetted, hogy eljöttél onnan, ahol már nem volt jó, és te mindig tudtál váltani. Remélem, a festést még jó ideig űzöd majd, nem hagyod abba! tudod, mit mondott a rajztanárnő!